Klíma szerelés Keszthely és Hévíz térségében.

A Multiker cégcsoport 2019 májusában már 28. éve árusít, és szolgáltat különböző termékeket.

 A klímaszerelés rendkívüli odafigyelést igénylő, csak a technológiai előírások maradéktalan betartásával végezhető munkafeladat. Vállalkozásunknál dolgozó szakembereink az általános klímatechnikai konzultációkon való részvétel mellett, a forgalmazott klíma márkák speciálisan megrendezett képzésein is folyamatosan jelen vannak. A klíma márkák adott típusainak és műszaki megoldásainak ismeretanyagát elsajátítják és vizsgákon történő sikeres részvételükkel az adott klímák szakértő szerelőjévé is válnak.

 Mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a klímaberendezések vásárlásánál nem csak az adott típus műszaki paraméterei, és ára kell a kizárólagos szempontnak lenni, hiszen a beszerelés, üzembe helyezés, és az ott használt anyagok, és technológia legalább 50%-ban befolyásolják a készülékek minőségét, működését, hosszú távú használhatóságát!

 Sokszor kérdés miért nem szerel cégünk az interneten máshol vásárolt klíma készüléket?

    - A válasz nem túl bonyolult, de még is temérdek kérdés merülhet fel:
Tehát nem olyan egyszerű a helyzet mint pl. egy televízió vagy egy laptop esetében, hiszen fixen telepített klímaberendezésekről van szó!

Nos, a bonyodalmak, félreértések elkerülése végett nem vállaljuk a máshol vásárolt klímák beszerelését, üzembe helyezését.

De a válaszunk egyszerű:

Saját webáruházunkban Keszthely, Hévíz 25km-es körzetében, beszereléssel, garanciával, komplett szolgáltatással kínáljuk készülékeinket.
Az árusított készülékeknek márkaszervizei vagyunk, ezért nem csak a vásárlást, hanem a felszerelést, garanciát, karbantartást is biztonságba tudhatják megrendelőink. Szolgáltatásainkat 28. éves vállalkozásként saját tulajdonú üzletekkel bemutatótermekkel, raktárkészlettel rendelkezünk.
Nyitvatartási időnkben mindig elérhetőek vagyunk (nem csak egy telefonszámmal és egy bizonytalan címmel rendelkezünk), három teljesen felszerelt klímás szerviz autónk és négy technikus kollégánk áll a vásárlóink rendelkezésére.
Árainkat rendszeresen ellenőrizzük, az importőrökkel, vezérképviseletekkel egyeztetve, az internetes árú-keresőkkel összevetve a legjobb ár/érték arányt kínáljuk!

Tehát a Multiker a biztonságos klíma vásárlást kínálja, komplett szolgáltatással.