Keszthely redőny

Vállalkozásunk a Multiker T & F Kft. és a Multiker Bt. 1991. óta foglalkozik lakóssági és közületi szolgáltatásokkal. 2005-óta a klíma profilunk erőteljes felfutásával, tudományos energetikai számításokkal támasztottuk alá a hőterhelés kalkulációt.

2010-től a Webplatform Kft által kifejlesztett T. L. C. S. (Thermal Load Calculation System) hőterhelés kiszámító szoftvert használjuk a belső légterek energia igényének számításához. A szoftver a külső és belső hőterheléseken felül a hősugárzás értékeit is figyelembe veszi. A hősugárzást jelentősen befolyásolják az épületeken alkalmazott árnyékoló rendszerek, ezért a korszerű hőszigetelt, hősugárzását visszaverő rendszereket alkalmazzuk.

Az árnyékoló berendezések forgalmazása előtt vizsgáltuk a termékek felületi napfény ellenálló képességét, a redőny lécek szigetelésének tartósságát, a bevonatok összetételét, a mechanikai szilárdságot, az anyagminőséget. Kilenc gyártócég termékeit ellenőriztük és elsősorban a minőség, az ár-érték arány szem elött tartásával választottuk ki a forgalmazott termékeinket.

A MultiRoll termék család egyedi méretezéssel és technikai megoldásaival, tervezési, és mechanikai minőségével kiemelkedő értéket képvisel az árnyékoló berendezések piacán. A gyártó cégekkel folytatott rendszeres konzultáció és fejlesztés, világ színvonalú redőny rendszerek, zsaluziák, textil árnyékolók, roletták, szúnyoghálók, automatizált rendszerek alkotta termékpalettánkat elhoztuk a Keszthelyre. A jó minőség, a számtalan szín választék, egyedi megjelenés fontossága nem elhanyagolható otthonunk megjelenésénél. Házunk lakásunk külső formáját, belső stílusát jelentősen meghatározza a nyílászáróinkat burkoló árnyékolók.

Ne feledje:

A Multiroll több mint redőny